Nieuws

29-10-2018 | Al meer dan 25 jaar de telefoonstem van Centraal Beheer

Vorige week vroeg iemand me “Hoelang ben je eigenlijk al de telefoonstem van Centraal Beheer?”.
Toen ik ging terugrekenen kon ik niets anders dan keihard “Ohhhhhhh, dat is al meer dan 25 jaar!” roepen.Al meer dan 25 jaar met veel plezier en enthousiasme spreek ik voor Centraal Beheer en daarnaast ook voor diverse andere Achmea-bedrijven bijna wekelijks een diversiteit aan teksten in. Teksten, die door een geweldig ICT-team op de verschillende telefooncentrales wordt geïmplementeerd.

Ruim 25 jaar geleden spraken we nog over “een bandje inspreken” en nu … lever ik WAV-bestanden aan vanuit m’n eigen opnameruimte.

“En hoe kom je erbij om dit werk te gaan doen?”, was de vervolgvraag.
Ja, het is allemaal gestart met dat ene telefoontje van m’n toenmalige collega Gerrie Huitink. Ze belde me voor heel iets anders, maar ik weet nog goed dat ze zei “Wacht eens, wat heb jij een fijne telefoonstem. Zou je misschien een bandje voor ons willen inspreken met de openingstijden van Centraal Beheer?”.
En daar stond ik, een paar dagen later, om met knikkende knieën m’n allereerste tekst in te spreken. En oh, wat vond ik het leuk om te doen!

Dank je wel Gerrie, want na al die jaren ben ik er trots op dat ik nog steeds de TELEFOONSTEM mag zijn. En inmiddels niet meer alleen voor Centraal Beheer en diverse andere Achmea-bedrijven, maar ook voor heel veel andere bedrijven.

12-06-2018 | Netwerk Zakenvrouwen
Na 4 jaar met veel enthousiasme en plezier Netwerk Zakenvrouwen te hebben neergezet, voelde het een beetje vreemd … maar is het helemaal oké en heb ik het stokje overdragen aan 2 dames die met net zoveel passie het netwerk zullen voortzetten.

 

 

 

 

15-03-2017 | Nieuwe website MATHAN Business Support online
Het is zover, na jaren trouwe dienst te hebben gedaan, heb ik afscheid genomen van m’n “oude” HTML-website en ben ik overgestapt naar een WordPress-website. Ik ben trots op het resultaat en dank Brigitte Jager van Webstudio Brigitte voor het ontwerp, Marjet van Breederoode van Bizzka voor de technische ondersteuning en Petra Noordhuis van Tekst en de rest voor haar tekstuele suggesties.